Tq Kerana sudi ke blog ini

\m/*** Terlanjur ke sini tu rajin2 le klik iklan yang ada nuh****nulung kengkawan***dan kalau perlukan apa2 pertolongan cth: s'ware, tutorial ke movie ke hape ke jgn segan silu***klu mampu sy bantu***\m/

Tutorial Section

Jangka masa upload bergantung kepada saiz video anda. Anda dinasihatkan untuk mengecil dan menukar format fail anda supaya sesuai untuk di upload. Boleh guna converter2 yang tertentu contohnya di warez yg dah saya share ( klik sini ).

Cara nak signup Youtube
1. Anda kunjungi http://www.youtube.com/

2. Klik Create Account yang ada disamping kanan atas.

3. Isi data diri Anda dengan ketentuan:
-> Email Address: isi dengan email Anda jika belum buat, buat dulu.
-> Username: nama panggilan Anda.
-> Location: negara Anda.
-> Date of Birth: Tarikh lahir Anda.
-> Gender: laki ke pompuan.
Kemudian klik I accept.


 
4. Pada Google Account isi dengan email dan password email Anda. Ini jika email Anda sama dengan password Youtube> klik link accounts.

5. Selesai untuk account youtube Anda. Untuk mulai upload Anda klik upload seperti gambar dibawah atau Anda boleh klik upload yang ada di kanan atas.

6. Anda akan dibawa ke menu upload, klik upload video untuk upload. Video Anda akan upload.

7. Selesai dan semoga berhasil

How to Create Blog
Tengok video ni...

goodluck!!!

Tutorial untuk join file .001, .002 etc...
Setengah file yang didownload jika jika hujungnya ada .001 sila download dulu hjsplit dan tgk tutorial ini...


sekiranya hujung sesuatu fail itu .zip atau pun .rar sila download winrar ataupun izarc
untuk winrar sila view video ini...

untuk izarc sila view sini...